زیبا کرمعلی در خندوانه دارایی: google.com (website)

در روستای تکیه ناوه طالقان متولد شد و از همان دوران تحصیل به آموختن فن خط و هنر خوشنویسی ایرانی روی آورد. امیرخانی در نستعلیقنویسی شیوهای ویژه به خود را دارد که مورد اقبال بسیاری از استادان خوشنویسی است. مهمترین نکتهای که در متون کتب مختلف تاریخی در مورد زرند آمده و شاید هم در سایر شهرهای استان کمتر بوده، شهرنشینی مردم این شهر پیش از اسلام است. پس از اسلام یعنی از سدهٔ چهارم هجری قمری به بعد، در متون تاریخ، از زرند به عنوان مجموعهای از شهرهای ایالت یاد شدهاست. زرند در سده های نخستین پس از ظهور اسلام یکی از بزرگترین و آبادترین شهرهای ایران مرکزی و جنوب شرقی بوده است بدین معنی که در منطقهٔ کرمان که قسمت وسیعی از ایران کنونی را شامل میشده، زرند از ایالات حائز اهمیت به شمار می رفته است. جملهٔ کوتاه یاقوت حموی جغرافیدان بزرگ اسلامی در سدههای ششم و هفتم در کتاب معجم البلدان است که نگاشته: «زرند با حرکت فتحه در اول و دوم و نون ساکن و دال بدون نقطهٔ شهری باستانی و بزرگ از شهرهای سرآمد کرمان است.» در دوران داریوش که کرمان مرکز یکی از ساتراپها بود، راه تجاری کرمان به خراسان از طریق زرند میگذشتهاست. This ᠎po st has be en created with t᠎he he lp of G᠎SA ᠎Content Generato r DEMO .


قد زیبا کرمعلی چند است

اما به دلیل عدم آبیاری و توجه به این درختان این درختان با خشکسالی و روزهای بسیار سخت ایام آخر عمر خود را سپری میکنند. در شهر زرند در روزهای ۱۶ و ۱۷ دی ماه سال ۱۳۹۲ بارش برفی رخ داد و در این دو روز بیش از ۲۵ سانتیمتر برف در این شهر بر زمین نشست که این حجم بارش در ۳۰ سال گذشته بیسابقه بود. گسل کوهبنان در شمال زرند، گسل جرجافک و داوران در جنوب زرند و گسل دیگری در زیر شهر. البته کلمه زراوند معانی دیگری نیز دارد که مهمترین آنها که با زروند و زرند همخوانی داشته و هممعنی بوده مکان زر است. معنی دیگر زرآوند که در کتب تاریخی آمده با توجه به کلمه (آوند) ظرف طلا قید گردیده که تمام معانی مذکور حکایت از تنها اسم زیبا و سنتی زراوند است که به زرند میگفتند. آنطوری که در متون تاریخی و جغرافیایی قدیم استنباط میشود از سال ۳۰۰ تا آغاز سال ۶۰۰ هجری قمری یعنی از سدهٔ ششم و هفتم زرند شهری بزرگ و با عظمت بودهاست. میانگین بارش در شهر زرند۱۴۰میلیمتر است و بیشترین میزان بارش در آذرماه با ۳۴٬۱ میلیمتر است. از محصولات مهم کشاورزی این شهر پسته است. دوران اول: سنگهای آهکی دولومیتی، ماسه سنگهای قرمز رنگ، سنگهای آهکی تیره فسیل دار و سنگهای دگرگونی دوران دوم: الف ـ ژوراسیک: تشکیلات زغالسنگی موجود در منطقه زرند مربوط به این دوره است که بیشتر در قسمت شمال و شمال شرقی دیده میشود.


همسر زیبا کرمعلی

بهطور اختصار واحدهای سنگی هر یک از دوران زمینشناسی بشرح زیر است: قبل از دوران اول: شامل قدیمترین واحد سنگی برجای مانده از آن زمان میشود که در قسمتهایی از شمالیترین بخشهای منطقه را دربرگرفته و از ماسه سنگهای قرمز و سنگهای آهکی تشکیل شدهاست. نورآباد شهری است در شرق شهرستان واقع شدهاست که در سال ۱۳۶۸ خورشیدی از بخشداری به فرمانداری تغییر وضعیت داد. بعضی از واژههای کنونی که هنوز هم در روستاهای اطراف زرند مانند: خیط، اسفند، جرجافک وجود دارد تاریخ شهرستان را به زمانهای باستان قوت میبخشد. معنی دیگر زراوند که در کتاب اوستا آمده به محلی اطلاق میشده که در اطراف آن رودهای متعدد وجود داشته باشد. گذشته از این، گویا در دوران شاهان ساسانی در مرکز شهر، قلعهای محاق در کنار خندقی ساخته میشود و اطراف شهر به وسیلهٔ برج زیبا کرمعلی با حجاب و بارو محافظت میشدهاست. در سدهٔ چهارم ابو علی محمد ابن الیاس حاکم کرمان دژ و قلعهای عظیم در حصار زرند ساخت و در زمان شاهرخخان افشار زرندی که در زمان حکومت نادر شاه افشار حاکم کرمان بوده، چون از مردم زرند بهشمار میآمد در عمران و آبادانی شهر خود تلاش درخور شایسته انجام داد. همچنین در سالهای اخیر این شهرستان پیشرفتهای بسیار زیادی در زمینه صنایع دستی مسی و تولید ظروف میناکاری و فیروزه کوبی و قلمزنی داشته که به همت مربیان صنایع دستی انجام گرفتهاست از مکانهای مذهبی این شهرستان میتوان به قبر امام زاده حمزه مدفون در شهر زرند، امام زاده خواجه ابورضا روستای مطهرآباد، امام زاده سید ابراهیم در دهستان دشتخاک، امام زاده سلطان ابراهیم در روستای کوهستانی داهوئیه و…  Artic le was g​en erat​ed wi​th the ​help ᠎of G SA C​on te᠎nt᠎ G enerator Dem over᠎si on.


است که به نقل مضمون در همان عصر متولد و در همان قرن نیز در مکان فعلی به شهادت رسیده و در بین کوههای مهراب در دامنه سرکشتی دفن شدهاست؛ و به نقل دیگر این مقبره متعلق به نوح نبی میباشد که در سالهای اخیر تحقیقات فراوان از سوی مورخان ایرانی و خارجی بر روی آن انجام شده که شواهدی دال بر این موضوع نیز در منطقه سرکشتی (محل به گل نشستن کشتی) پیدا شدهاست هرچند این قضیه بهطور مستند هنوز تأیید نشده و تحقیقات همچنان در حال انجام است. زَرَند یکی از شهرهای استان کرمان در جنوبشرق ایران است که تبدیل شده به یک شهر صنعتی که اب و هوای این منطقه تحت شعاع الودگی قرار گرفته این شهر مرکز شهرستان زرند میباشد. زرند با مرکز استان ۸۰کیلومتر و با شهرهای رفسنجان و کوهبنان ۹۰کیلومتر، با بافق ۱۶۵ کیلومتر و با راور ۸۰کیلومتر فاصله دارد. جمعیت شهر زرند بنا بر سرشماری سال ۱۳۹۵ مرکز آمار ایران ۶۰٬۳۷۰ نفر بودهاست. فاصلهٔ شهر زرند تا کلانشهر کرمان ۷۵ کیلومتر است و در شمال غربی استان واقع شدهاست. متأسفانه این روزها به دلیل فعالیت کارخانههای صنعتی همچون قطران آب و هوای زرند ماننده تهران به شدت آلوده شدهاست.



اگر شما این مقاله را تحسین می کنید، مایلید اطلاعات بیشتری در مورد سایت من بدست آورید به سایت ما مراجعه کنید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *